Karin & Linda

Selena Gomez Sexy Plunging Slit Silver Prom dress”Det är viktigare att vara Gillad, än att vara bäst”

Vi driver idag trafik för att träffas i verkligheten. Allt googlas och ALLA finns bara ett klick iväg och det är starten på relationen. Det tar 3-7 sekunder att skapa ett första intryck både online och offline och vad du en säljer idag finns det någon annan som säljer samma sak för halva priset. Vad gör dig unik, vad skiljer dig från de andra? Varför ska kunden välja dig, vad är skillnaden som gör skillnaden?

Ditt personlig varumärke är det som får dig att sticka ut!

Om du snabbt skapar intresse, ger förtroende och är levande har du ett starkt varumärke.

Med intresse menar vi:
Vad har du för budskap? Vad är din story och din passion! Hur ser du ut? Passar du för rollen? Kan kunden spegla sig i dig? Vad har du för profil? Ser den ut som ditt varumärke?

Med förtroende menar vi:
Vad för kunskap kan du förmedla om tjänsten/produkten du säljer? Hjälper du kunden att förstå hur det är att använda produkten. Hur mycket bättre blir kundens livsstil genom att köpa den av dig? Content Marketing

Med levande menar vi:
Hur närvarande är du? Vad gör du och hur gör du det, Storytelling! Kan kunden lita på dig och få kontakt med dig. Är det lätt att hitta dina kontaktuppgifter, finns du i sociala medier? Lämnar du garantier, returrätt, återköp etc

Mer om digital styling och uppmärksamhetsstrategi kan du läsa om i Boosta din Business Årets Entreprenörsbok 2015

Vad är då Digital styling och vad hjälper vi dig med?
Dina relationer bygger du lika mycket i det digitala som i de reella, Karin & Linda hjälper dig med att vara lika trevlig digitalt som live och representativ i alla forum, vi hjälper dig att hitta din mission, passion, vision och göra dig trovärdig så att du kan göra bättre affärer!

Vårt mål är att du ska känna dig rustad för att kunna representera dig och ditt personliga varumärke för att göra både avtryck och intryck. Det leder till trovärdighet med lojala ambassadörer och kontakter som gillar dig!