Stylas hos mig

  • Bli sedd för den du är, låt utsidan spegla din insida!
  • Känner du behov av förändring och behöver rådgivning?
  • Jag hjälper till med garderobsplanering och vi hittar din stil som framhäver ditt vackraste jag!

 

Celebrity Inspired Dresses

Står du  och tittar in i en överfull garderob och känner att det inte finns något att ha på dig trots att du handlade nya kläder igår. Och hur kommer det sig att när du precis börjar känna att du har en bra uppsättning av kläder i garderoben som du klarar dig med ena dagen så känns garderoben helt tom igen dagen efter? Du behöver en garderobspla
Att ha rätt kläder till rätt tillfälle kräver planering precis som att handla rätt ingredienser till middagen. När du kommer till mig hjälper jag dig att hitta det rätta receptet för att du alltid ska ha några säkra kort att plocka fram för varje tillfälle.nering!

Sverige har 4 säsonger, Vinter, Vår, Sommar och Höst och vi behöver kläder för alla fyra. Varje säsong innebär en förändring i garderoben och ett behov av att gå igenom sin plannering. De viktiga är att du mår bra och känner dig välklädd för dagen.

Så funkar det

Tillsammans går vi igenom hur ditt liv ser ut och hur du vill att det skall se ut. Vi tar mått och hittar din storlek och utifrån mina fem grundregler tar vi fram en mall som passar dig.

Du tar fördelaktligen med dig din garderobe till mig eller några huvudplagg som vi kommer överens om.

Jag har mitt showroom i Askim utanför Göteborg.

  •  3 timmars garderobsplanering 2700kr
  • Årspaket med 3 säsongsuppdateringar á 1 timma 6000kr

 

Vill du träffas hemma hos dig tillkommer resekostnad.