Okategoriserade

Fika i skogen

Ute i det finna

Hej! på er jag hoppas att ni har haft en trevlig helg. Passat på att vara ute i det finna vädret. Jag har varit i fritidsstugan vid sjön vilket är helt fanatiskt ställe. Några var i skogen å jobbade medan jag å mamma grejade inne i huset.

Men att ha tillgång till skogen och naturen så nära och att få vara där lyssna på tystnaden. Tända en brasa höra hur det knastrar i veden under tiden brasan är tänd och grilla korv att äta och tillbringa tid ute i det fria är så härligt.

OBS! Att tänka på när ni är i skogen ska tända en brasa lova mig att ni är försiktiga när ni tänder tänk på att elden tar sig fort när det blåser. Då är det lätt att eldsvådan blir större  så alltid med er vatten så ni släcker brasan efter er. Ingen vill ha en skogsbrand ha respekt med elden den är farlig och kan göra saken värre än man tror.