Okategoriserade

Njuter av naturen

Jag är upp växt i en familj som är ofta ute i naturen när vi är lediga. Ibland när jag har haft en bra/dålig dag så är det. Skönt å bara åka ut, gå en promenad å rensa huvudet lyssna på fåglarna. Att få  komma ut i det friska luften. Bara få vara dig själv få en stund koppla av andas in och ut.

I skogen är det så fina färgen året runt man hittar alltid något bra att ta kort på eller fråga en kompis att följa med å ta kort på dig i skogen. Som jag gjorde en dag asså kolla färgerna på bilderna. Dessa bilder är tagna början av hösten.

Hitta just din favorit plats i skogen som du tycker om att fotografera/ teckna/ måla av t.ex en ett träd eller sjö. Men öva många gånger tills du får till de bra foton/tecknarna ge inte upp.

Skjortjackan och jeans är köpt hos Vila

Denna jackan är verkligen en användbar jacka passar till allt 🙂