Okategoriserade

Överraskad

Överraskad med frukost

Jag är en person som alltid har lite som kontrolls behov. Har inte tyckt om överraskningar när jag själv inte vad som kommer att hända. Men sen ett tag tillbaka så har jag börjat å luta mig tillbaka och släppt kontrolls behovet när man har vänner som planerar något.

Funderera mycket

Ibland kan det tankar komma upp i huvudet så man funderar å funderar på att det inte blir något pinsamt som dom får glädje av och en annan får skämmas för det resten av sitt liv. Men jag har fina och underbara vänner som jag veta som inte kommer att skada mig på det sättet.

Mina vänner

Ni kanske undrar hur många vänner jag har som står mig närmast som känner mig allra bäst jag har bara två hel under bara vänner. Vi skrattar och delar både glädje och sorg med vandra vi är alltid där när någon av hos är ledsen. Vi tar även det fina som finns hos varandra uppmuntrar.

Överraskningen

Denna dagen blev jag överraskad ifrån morgonen till kvällen det var faktiskt första gången som jag blev överraskad. Jag är inte en sån person som inte alls noga på att få uppmärksamhet vilket jag har tyckt att har varit jobbigt men nu har jag börjat å vant mig.

En dag är det försent

Jag tycker om att göra mina närmaste glada eller överraskad dom med en fika/lunch eller nybakat bröd för en dag. För ibland är en dag för sent.

Bilder på mig

Jag har jätte svårt att se mig själv på kort eftersom jag tycker att jag blir aldrig fin som alla andra blir på korten. Men jag har börjat att acceptera att jag ser ut som jag gör.

Livet ska vara roligt

Man ska ha kul och roligt när man ska ta kort för då kommer den riktiga leendet fram se avslappad ut de för hela bilden personlig ut.