Okategoriserade

Veckan slutade bra

Helan veckan fullbokad

Denna veckan har varit mycket att göra. På måndag så förberedde jag vad jag skulle ha med till kontoret som vi har i Karlstad. Jag lasta in ett bord i bilen på kvällen. Jag skulle vara på kontoret mellan 08:00/08:30 på tisdag.

Bliv lite sen

Men jag kom lite senare eftersom det var endel bilar framför mig och jag tänkte att det är ingen ideé att stressa. Sig fram och köra om. Så jag kom fram lagom till frukosten.

Efter frukosten så gick vi igenom vad som är bra att tänka på när det gäller kunder. Hur man ska få en bra kontakt med dom så de får förtroende vilket är A och O.

Slutade lite tidigt

Jag slutade lite tidigare eftersom jag hade lite ärende som jag tänkta passa på när jag ändå var inne i stan. Jag köpte mig lite nya sommar kläder och så köpte jag födelsedag present till mamma som fyllde år i fredags. Sen när jag var klar så åkte jag hem till mamma eftersom hon var själv den kvällen så vi åt tapas och så tog vi ett glas rosen vin. Vilket var skönt efter en lång dag när man har lång väg att köra fram och tillbaka. Så är det alltid skönt å koppla av med något gott på kvällarna.

Glömde en sak

Dagen innan mamma födelsedag så kom jag på att jag inte hade gjort kort vilket jag brukar alltid göra. Jag visste hur kortet skulle se och det måste se bra ut man ändå enkel eftersom jag hade bara kvällen på mig. Så jag kollade lite på internet på enkla bilder att måla så jag såg denna som ni ser på bilden. Mamma blev överlycklig när hon fick se kortet:)

Ni behöver

Akvarellpapper, akvarellfärg, en bra akvarellpensel och vatten.

De svarta linjerna använde jag en vattenfast svart tuschpenna.

Prova er fram och öva många gånger det är svårt i börja

Tips kolla på youtube hur de målar med akvarellfärger.

Lycka till!