Okategoriserade

Hoppas på en lugnare vecka!

Vilken vecka

Veckan som har gått har varit fullt upp ibland kändes det som att man inte kom ihåg vad man har gjort. Att man har bara gått till jobbet å gjort sitt som ska göras sen åkte hem lagat mat sen lagt sig.

Fullmåne

Men jag tror vad problemet var det har varit fullmåne jag är en av dom som har svårt å sova när det är fullmåne. Det är jätte jobbigt man vänder sig flera gånger i sängen klarar inte att sova riktigt och man känner sig inte alls ut villad som man ska. Så på kvällarna så kan man säga att ögonen har liksom gått i kors eftersom man har sovit riktigt på några nätter. Jag har alltid ångest på kvällarna när man inte kan få sova på nätterna och att man ska upp tidigt på morgonen det är jobbigt och sliter på kroppen.

Ledig helg

Skönt med ledig helg få sova ut på morgonen och vilken fin helg vi fick blåser kallt. Jag är en sån person som tycker om att lyxa till frukosten på helgen när man är ledig. Vilket piggar upp en på morgonen. Med frukt det som brukar ha det är banan, vindruvor, melon, smörgås och en kopp te den melon som jag gillar är melonen cantaloupe. Eftersom den är inte vattnig i fruktköttet. Den har även en fräsch smak som jag tycker om.

Man blir så pigg av att göra en sån här lyx/hotell frukost att se dessa färgerna på tallriken. Börja dagen med detta man känner sig glad.

Har ni familj/släkten eller vänner hos er över helgen bjud på en härlig lyx frukost. Eller brunch när man gör något extra för de person som man tycker mycket om. De glömmer aldrig när de får en sån god frukost/brunch en bra start på dagen ett minne för livet.