Okategoriserade

En varm smörgås

Torsdags kväll

På torsdags kvällen så tänkte jag vad jag skulle göra för en god frukost på fredag morgon. Av det som jag hade hemma i kylskåpet och även i skafferiet.

Det blev en varm smörgås

Det du behöver: 
2st bröd skivor
1st avokado
ca 1 halv mozzarella ost
skinka t.ex salami 
olja att till stekning 
ev lite smör 

Gör så här:
Skiva upp avokado och mozzarella. Ta smör på den brödsidan som kommer att stekas på för att få lite mer krispig och gyllen brun yta av brödet. Lägg på skinka avokadon och mozzarella osten. Värm upp stekpannan med olja lägg i smörgås med smöret neråt stek till den har fått färg vänd liknade med smörsidan neråt. Klart!!!

Ha gärna några avokado som blev över som sidan av smörgåsen.

Längtar efter solen

De senaste veckorna har det regnat mycket och varit kallt. Jag tycker att det är lite mysigt när det regnar när man hör att det slår mot fönstret. Eller ser på en mysig film/ serie å myser i soffan. Men just nu så längtar jag efter sol och värme så man får mer energi och känner sig pigg.

Värmen är på ingång

Till veckan så kommer äntligen solen och värmen tillbaka. Fast i början av veckan skulle det regna men sen kommer värmen. Det passar bra eftersom jag är min lediga jobb helg så då ska passa på att njuta av solen och värme.

Så jag hoppas verkligen att värmen stannar ett tag framöver nu så det blir en riktig härlig sommar. Som vi alla kan njuta av. Det blir även lättare å träffas ute nu till sommarn.

Ikväll

Ska jag bara koppla av framför tv eftersom jag har jobbat helgen och ladda batterierna inför morgon dagens arbete.

Ny dag ny vecka nya möjligheter

Ha en fortsatt trevlig söndag och ha en trevlig dag imorgon på jobbet.