Okategoriserade

Sommar

Sommar feeling

Nu och de tidigare dagarna har det verkligen varit fint. Solen har varit framme och varmt och skönt ute även ett dopp i sjön. På kvällen vilket är uppfriskande att svalka ner sig och sedan bara slappa i soffan.

Använd solskydd

Jag vet att det är viktigt för vissa att man ska vara brun och fin under sommarn. Men det är jätte viktigt att man använder solskydd så att man inte bränner sig i solen. Tänk på att varje person är olika hur man är och känslig för solen. Eller någon hud förändring vilket som kan komma fram i unga åldrar och äldre.

Brun utan sol

Jag tycker att det finns ett annat sätt se brun ut om man har svårt att bli brun. Så tycker jag att man ska prova sig fram vilken produkt man tycker passar bäst. För ett år sedan så ficka jag prova Ida Warg brun utan sol hos en kompis . Eftersom jag tycker att benen är svåra att få bruna och jag blev nöjd med resultatet. Tyvärr så har ingen före och efter bild hur det bliv men jag kan varmt rekommendera Ida Warg.

Det finns en uppsjö av allt detta hur man kan bli brun men jag tycker att ni ska prova vad som passar just dig.

Vätska och salt

Glöm inte att dricka lite extra och få i er salt när ni är ute när det är varmt och soligt. Eftersom man svettar mer när det är varmt och blir man av mycket vätska. Som är viktigt att få tillbaka och även salt är bra å få i sig. Om man inte för i sig tillräckligt med vätska så mår man dåligt man blir yr svårt att komma ihåg. Så påminn varandra att ta ett extra vatten glas/ saft för din hud.

Ha en trevlig sommar