Okategoriserade

Bananbröd

Hej på er!

Som ni alla vet så är ju bananbröd populär att baka. Jag har letat länge efter ett bra recept som låter intressant att baka. Fast även sätta sitt eget avtryck så jag ändra lite på receptet. Men jag tycker om att prova mig fram så tänker ja denna kryddan passar skäret bra ihop med restan av ingredienserna. Jag har allt provat mig fram med en annan ny krydda eller byt ut en annan krydda i matlagning för att förnya det gamla maträtten till en nyare variant med mer krydda.

Brödet

Jag sökte på bananbröd och fick fram en massa olika receptet så jag tänkte jag vill prova baka med en ny ingrediens och det var mandelmjöl. Vilket gör brödet lite luftigare det är inte så tungt att äta brödet. Jag tog andra ingredienser ifrån två olika receptet till detta bröd så jag som jag tyckte skulle passa bra. Som nu i sommaren så vill man ju baka något snabbt och enkelt vilket detta brödet var.

blir det att se på den nya säsongen serien av younger och även några skivor av det nybakade brödet som bliv så gott.

Ha en trevlig kväll 🙂