Okategoriserade

Sommarlov

Ledig

Det är många som har sommarlov nu. Vilket får en att längta till baka när en annan var liten kunde springa barfota i gräset. Vara uppe längre sova länge på morgonen bada hela dagen lång.

Skapa minnen

Jag hoppas verkligen att ni får en riktig härlig sommar nu med familj, släkt och vänner. Skapa minnen ta många bilder under sommaren när alla skrattar. Ta så många bilder så man inte ångrar men de dyraste bilderna som ingen ta ha är minnen som man har kvar. Dt är dom som man ska bevara och minnas ihop.

Gör en scrapbook eller pyssla tillsammans med familj eller vänner med en massa bilder torkade blommor skriv texter till bilder och en berättelse om bilden.

Ta vara på stunden!

Sommar kärlek

Just den tiden längtar jag verkligen efter att få egen familj med en massa barn att mysa med längtan är stora att hitta den rätta kärlek. Jag har verkligen försökt att hålla kontakten med kille som jag har träffat. Men det har alltid varit jag som ger all min kärlek till men får inget tillbaka. Vilket får mig att tappa hoppet ibland när alla andra lyckas hitta sin kärlek på sommaren.

Ingen semester

Jag ska jobba hela denna sommaren också eftersom det finns inget att göra och en att gå ut ha en rolig kväll. Så jag jobbar så tar jag min lediga dag som kommer och hoppas att det är fint så man kan få njuta av solen och värmen. Däremot så kommer jag att ta semester mitten av Augusti då de som har sen semester har kommit tillbaka. Det kan vara skönt att ta en senare semester inte så många turister.

Jag har ingen direkt plan vad jag ska göra men det kommer att bli några dagsutflykter. Med mamma eller kanske själv.