Okategoriserade

Ingen rast ingen ro

Veckan

Denna veckan har varit som upp och ner vart jätte mycket att göra kommit hem sent på kvällarna till min lägenhet. Men har varit helt ok än då eftersom jag har umgås med en vän. Som har flyttat till Stockholm men kom till Värmland på sin semester. Så det har varit roligt å få umgås med henne några dagar pratat om allt mjöligt.

En sann vän

För mig är det viktigt att ha sann vän som är alltid där för en när man mår dåligt när man verkligen behöver prata om något. Jag och hon ringer till varandra på kvällarna när det har hänt något som verkligen inte kan prata med någon annan om eller att man måste få prata ut och man sitter å lyssnar. Det slutar ibland att båda sitter å gråter i var sin mobil. Men det känns alltid bra efter ett sånt pratstund.

Överraskning

Vi hade även en överraskning för en kompis som har fått en liten bebis hur söt som helst. Det bliv en så kallad babyshower fast efter barnet var fött. Men det bliv en bra dag alla vi fem var samlade vilket inte varit så lätt ibland. Eftersom 2st har flyttat långt men nu så passade det för alla den dagen.

Vi hade planerat vad vi skulle bjuda på så det bliv ost och frukt bricka och kex. Sen så bliv det hemma bakade bullar, cupcakes och jag hade bakat tårta.

Alla var nöjda och det var så kul å få se den lilla som blev även 3veckor gammal igår.  Hon är den första bland vänner som har barn nu så man fick verkligen längtan efter barn själv också 🙂

Efter överraskning så plockade vi ihop allt och var och en åkte hem till sig. Så jag hoppas att vi kommer att samlas mer så nu när alla har tagit första dosen av Covid-19 vaccintet 🙂