Okategoriserade

Hej på er!

Varm vecka

Vilken varm vecka vi hade. Vissa dagar var så varma så man mådde illa av värmen. Men det gällde att man drack och åt något salt också. När det är varmt så smakar inget för mig jag orkar inget bara längtar till vinter när det blir kallt.

Men jag ska jag vara ärlig så tyckte jag ändå att det var skönt. Med den värmen så man kunde bada i sjön ett antal i veckan för att svalka sig.

30grader

De varnade på radio dagen innan att det skulle bli upp till 30grader varmt på onsdagen. Det var verkligen varmt den dagen. De varnade även för åska och regn. Som på beställning så kom åskan och regn på kvällen.

Jag är rädd för åskan när det är på sommaren när det är torrt i marken lätt att det börjar att brinna efter blixten.

Men det blir en behagligare luft efter åskan och regnet.

Jobb helg

Jag jobbade denna helgen man vi var vid våran sommarstugan fixade det som skulle göras. Jag hjälpte till när jag hade slutat efter jobb passet. Det var varmt även igår så jag hjälpte till å städa inom hus.

Sen när vi var klara så badade vi i sjön som vi har nedan för stugan.

Vi har köpt en vatten aktivitet som är väldigt trendigt just nu kan ni gissa vad? ………….

Det är en Sup bräda de är jätte roligt bra träning för balansen m.m. Vi beställde med även en sits så man kan välja om man vill sitta eller stå paddla.

Det bästa med allt är när solen är framme så solar man och har roligt samtidigt. Man får passa på å gör två saker samtidigt. Vilket jag har gjort och det syns att jag har blivit lite brunare.

Städa rent i ditt hem med hjälp av hemstädning i Stockholm så kan du njuta av värmen.

Tänk att dricka extra med vätska nu i värmen!