Okategoriserade

En ledig dag

En dags utflykt

I fredags så gjorde vi en dags tur som vi hade planerat hur vi skulle åka. Vi hade planerat att åka till Nora vi åkte kl.08:00 på fredag morgonen. Vi hade med hos piknick så vi stannade vid Alfred Nobel i Karlskoga. Vi var där ifjol och gick bokad berättelse om honom som jag kan verkligen rekommendera. Efter stoppet så fortsatte vi resandet till Nora.

Mamma hade bokat tåg biljetter för gammalt ångtåg vilket var roligt eftersom de hade bevarat tåget och vagnar bra. Man kunde sätta sig vart man ville i olika klass vagnarna. När alla hade gått på tåget så åkte den en tur till en plats när man hade förköp räksmörgås. Man kunde även köpa på plats. Sen åkte den tillbaka till Nora tågstationen.

Jag rekommendera verkligen detta för alla åldrar det är verkligen upplevese att få åka ett sånt tåg.

Bok tips

Jag skrev ett tidigare inlägg att jag har dyslexi och att läsa böcker är inte så roligt ibland. Men det gäller att hitta sin bok som man verkligen fastnar för och drömmer. Sig bort ett tag lever sig in i boken.

När jag var hos logopeden så tipasde hon om en ny utkommen bok som heter Systrar i jeans som trodde att den skulle passa mig. Hon sa att det är många sidor men den är lätt läst hon sa även gör ett försök.

Mamma köpte boken till mig för god gärning tänkte jag provar att läsa. Tycker jag att den är jobbig så hittar jag en annan bok. Men när jag öppnade boken å började läsa så kunde jag inte sluta jag fastnade för boken. Det är min första och kommer alltid vara min sista bok som jag verkligen fastnade för. Det kom även film som jag kollade på också även om jag läste böckerna det är 4st böcker av den serien jag har läst alla fyra. Vilket jag tycker att det är bra gjord av mig.