Okategoriserade

Väskor

Vi alla har en kärlek till väskor. Viktigt att den passar till kläderna till festen och en väska som är rymlig. Det finns så många olika märkes väskor alla drömmer altid om en speciell märkes väska att just den skulle jag vilja ha. Eller att jag sparar pengar till den jag ska jobba för att få den.

Jag har alltid tyckt om väskor sen jag var liten jag skulle ha en väska passar till det mesta men jag har ett svagt minne att. Så fort jag såg en väska så kunde jag inte riktigt motstå frestelsen att köpa den väskan fast jag kanske inte använde den.

Men jag har blivit bättre nu har jag rensat mina väskor så jag har inte alls så många som jag hade tidigare ca10st nu har jag 3st axelväskor plus 1st wekend bag.

Drömmen om märkes väskor

Jag drömmer ofta om att få äga en vacker dag en/flera märkes väska. Jag tror att jag är inte själv om den drömmen att få äga en riktig dyr väska. Fast jag vill ändå inte ha en märkes väska bara för att skryta utan att vissa “ja denna väska har jag jobbat för att ha den.”

Den märket i väska som jag kommer troligen att köpa först är en chanel väska. Jag tycker om den modell den är klassik, enkel och elegant passar till alla tillfällen. När man ska ut på stan ta en fika eller äta lunch med vänner.

Asså titta vad snygg denna väska är!!!

Den passar som sagt till allt.