Okategoriserade

Torsdag

Hej på er!

Jag vet att jag inte bloggar lika mycket nu men jag har haft mycket att göra. På kvällarna är jag trött, sliten kommer hem sent. Men jag hoppas att ni förstår detta.

Min vecka har varit som upp och ner vilket är jobbigt eftersom det har ibland gått ut över min familj vilket jag inte alls menar att de ska få skiten. Så det slutar alltid en massa skrikande och jag har en vana då att jag säger att orkar inte leva längre. Den ångesten har jag haft länge sedan jag var liten men alla har haft sina utbrott så blir det alltid bra. För att vi alla i familjen villa bara alla väll och ingen illa.

Ikväll

Nu blir det att kolla på en mysig serie på svtsom heter “det sitter i väggarna” jag tycker verkligen om den serien. Där de tipsar bland annat om hur man kan bevara det gamla som finns kvar. De letar efter personer som har byggt huset, när huset bliv byggt fram till den dagen då den bliv såld. Själva historiken tycker jag är helt otroligt som dom får fram om hus, gården hur de levde var de rika eller fattiga vilka var personerna och vad som hände. Ibland så hittar dom träplank som ibland är en liten berättelse vad som har hänt men kanske allt bara kort. 

Jag är så glad att det fortsatte med denna serien för att den inspirera alla som har gammalt hus att ta till vara det gamla. Allt behöver inte vara helt nytt i gammalt hus.

Så jag hoppas verkligen att ni sitter vid tv nu kollar på serien tänd några ljus kanske till å med en mugg te. För att göra kvällen mysig framför tv.