Okategoriserade

Stockholm

Förra helgen så var jag å hälsade på en vän som även fyllde år den helgen som vi firade ifrån morgon till kväll. Så idag är det en vecka sedan jag kom hem ifrån Stockholm. Det var så trevligt att få vara där hälsa på henne. Vi hade även tur med vädret den helgen solen sken hela dagen. Varmt och skönt.

Jag åkte till Stockholm dagen innan eftersom jag och en till vän hade planerat och bokat bord på restaurang som hon inte visste om. Så morgonen på lördag så började det med att vi åkte in till stan gick omkring lite i staden. Vi hade bokad bord på Hotel Bank som var brunch vilket var topp betyg med service och maten allt och det ingick även ett glas Champagne till detta. Jag rekommendera verkligen att ni bokar brunch på Hotel Bank ni inte bli besviken.

 

Efter brunchen så hade vi tid över till nästa bokade grej och det var nagel behandling som vi hade bokat. Så det var en i taget men det gick bra då hade vi andra som väntade tid att kolla i butikerna under tiden. Tills det var en annans tur. Det bliv då lite stressigt för den som tog sista tiden med naglarna eftersom vi hade bokat ett bord på ett populär restaurang som heter Himlen som är också ett verkligen ett måste. Utsikten är verkligen så häftig det går verklig inte att beskriva för ens man har varit där själv. Maten och drycken helt fanatiskt och även bra service där också.

 

Så på söndagen så var vi alla trötta efter gårdagen så jag packade som sagt min väska så åkte vi in till staden. väntade på mitt tåg. När jag kom fram till Karlstad tågstationen så hämtade mamma mig där så åkte vi hem.

En vecka går fort men alla minnen har jag kvar sen den helgen.