Okategoriserade

Onsdag kväll

Hej på Er!

Dagarna går så fort det bara flyger fram. Så har även jag och mamma hunnit med att plocka lingon innan det bliv för sent att plocka dom. Visst vissa var redan över mogna men det gick bra ändå så det var hem å rensa dom sen så gjorde mamma lingonsylt. Vilket är så gott när man har plocka dom helt själv ifrån naturen. Jag tänkte först med att gå ut till skogen att nej jag orkar inte man jag gjorde det ändå vilket var så skönt att komma ut när man hade suttit inne på kontoret hela dagen.

Nu har verkligen höstvädret kommit blir även fort kväll. Det kommer att regna hela veckan så det är verkligen en sån där riktig mys väder när man är ledig bara mys i soffan eller ta en sovmorgon lyssna när det regnar. En sak som är viktigt att tänka på när det blir fort mörkt ute på kvällarna och även på morgonen så är det jätte viktigt att alla använder reflexer så att man syns i mörkret. Det finns så mycket utbud med reflexer nu som har blivit som en mode trend som är bra, nu när det regnar är det svårt å se om det är någon som är ute å går eller springer i mörkret. Ni som stickar mössor, vantar och halsduk kolla om det finns garn med reflex i det finns nu i många garnbutikerna.

Tänk även på att det är många vilda djur som är aktiva på kvällarna så var uppmärksamma efter vägen. Det är så många djur sätter sina liv i fara när de går över vägen, så kör hellre lite saktar om ni vet var djuren går över vägen. Så att det inte blir någon viltolycka.