Okategoriserade

Våga prova

I år så började jag faktiskt att vaxa mig hos en vän som vaxar folk´s armhållor m.m. Jag var lite feg så jag vågade inte i början när hon började sin verksamhet. Så det tog väll ca 2år för mig att våga vaxa mig hos henne på våren. Jag var så nervös när jag kom in det första gången eftersom jag visste inte hur hon skulle reagera för minna håriga armhållor jag vaxade även bikinilinjen.

Jag har tidigare använt rakhyvel men jag blev så trött på att raka mig efter ca 3dagar så jag tänkte nej nu ska jag faktisk prova med att vaxa. Jag har ju hört att man kan få hårsäcksinflammation men det har gått bra för mig. Man får råd att man ska undvika att bada och träna efter vaxning eftersom det kan orsaka inflammation.

Jag blev jätte nöjd eftersom det tar längre tid för hårstrån att växa och de blir glesare och tunnare. Allt känns så mycket fräschare vilket jag kommer att fortsätta med tills det blir helt borta. Känslan att inte känna hårstrån på ett tag är helt underbart så detta unnar jag mig själv en egen tid till någon som jag känner att jag slipper göra något åt.

Så har du inte provat eller inte vågar att vaxa dig tveka inte att prova på en salong. Unna dig själv den timmen få den känslan att en annan tar hand om dig den timmen. För att få dig känna dig nöjd med behandling och så även att du bokar ett ny tid. Första gången gör alltid ont man blir van efter tag. Om du har en kompis som vaxar sig passa på att följ med boka samma dag så gör ni något tillsammans en dag. Sen  kanske ni tar en fika / lunch efter vaxningen.

Ha en trevlig helg!!!