Okategoriserade

Godmorgon

Så här ser min dag ut idag:)

Det är söndag dagarna bara susar förbi känner jag nu. Allt går så fort känns som att man bara hinner tvätta och stryka kläder tills nästa tvätt ska tvättas.

Idag ska åka hem till mamma och pappa jag ska hjälpa mamma att mäta längder och bred till gardiner. Som vi ska ha till fritidshuset till ett rum har stora fönster. Så att det inte blir så varmt och att det även dämpar ljus insläppet på sommaren. Sen efter det så ska jag hjälpa till att färdig ställa en vägg som de inte har gjort klart med spackling så jag ska göra det så att man kan börja med att tapetsera.

Att göra sånt passar bra idag eftersom det är grå och regnig  idag så då blir det inomhus fix istället det behövs också.

Efter allt detta så får jag även mat hemma hos mamma och pappa sen åker jag hem till mig ska troligen handla lite mat till mig. Stryka kläder ha en mysig kväll tända lite ljus kolla på tv ikväll.

Jag kolla på den nya säsongen av Solsidan ikväll. Jag har följt solsidan serien sen den började att gå på tv den är ju roligt man får alltid ett gott skratt ifrån dom. Om ni inte har sett solsidan så måste ni bara kolla på ett avsnitt på första säsongen så ni vet vad det handlar om.

Så ja det är endel att göra nu så nu ska jag fixa frukost sen byta om sen åka hem mot föräldrarna.

Ha en trevlig söndag och ladda nu inför den nya veckan jag veta att måndag kan vara jobbiga man tänk positivt så blir allt mycket lättare.