Okategoriserade

Höstpyssel :)

Jag tycker om att vara kreativ vilket då jag. Känner att jag kan vara jag skapa något som ingen annan har gjort än.

Jag känner mig så avkopplad när jag gör något som jag tycker om eller bara att testa å se om det går det som jag har tänkt på. Gäller att ha många ideér för sin kreativ.

Krans till dörren.

Du Behöver: En halmkrans Grankvistar Mossa Dekorationer Ståltråd Sekatör Avbitartång för ståltråden Lim En halmkrans är bra för nybörjare och även de som är vana att göra krans. Jag valde att ha mossa i grunden eftersom det är enklare att binda fast med ståltråden.

Fäst ståltråden när du har virat fast mossan runt krans. Sedan så tar du några kvistar och dekorationer kollar var det ska sitta på kransen. Lima fast dekorationer kan vara bra. Ibland så behövs det inte så mycket dekorationer börja lite i början.

Blommor i en pumpa

Du Behöver: Pumpa 2st blombuketter Blom oasis 3st grillpinnar En kniv En sked Plastfolie Skär bort ett lock från pumpans ovansida ta bort kärnorna ta bort lite kött. Jag tog bara bort på sidorna. Så kanterna ska vara ca 1cm tjocka. När du har gjort det så ta en bitte plastfolie som du har inuti av pumpan så att det täcker även sidorna. Sedan tar du oasisen som du skär till så att den kommer ner i pumpan.

Jag har oasen ca3-4cm ovanför så att det blir en höjd. Sen är det bara att få dit blommorna när du känner dig klar så har du locket kvar. Prova dig fram var den ska vara hur den ska sitta. Jag valde att den ska sitta lite snett å nära blommorna.

Jag hoppas att ni fick inspiration vad man kan göra med pumpa än bara lyktor.

Ha en trevlig Helg 🙂