Okategoriserade

Rätta till det som bliv fel

Att gå tillbaka där allt bliv så fel är skärmande eftersom man vet inte hur det kommer att bli efteråt. Att bli sviken gång på gång är jätte jobbigt. Tyvärr är jag en sån person som bara stänger ute personer tillslut eller att jag inte låter dom komma så nära inpå mig igen. Utan de måste ta sig tid själv att höra av sig eftersom jag har gjort det och när jag har gjort det så passar det aldrig. Vilket är jobbigt när man verkligen försöker hålla kontakten med dom man vill ha kontakten kvar.

Att man ger så mycket omtanke till personer men får inget tillbaka. Det är då man känner sig så besviken mest på sig själv. Jag anklagar mig själv väldigt lätt att allt är mitt fel jag är inte den populära personen.

Men med tiden så har vissa av dessa såren börjat att läckas. Man kan inte tro det först ens när den personen tar första steget med att börja prata med en. Vissa intresse att han/hon lyssnar kan vi börja om ifrån början. Glömma allt som bliv så fel och en massa missförstånd. Vilket känns bra att man kan lägga allt bakom sig.

Så det som jag har lärt mig är att ha tålamod och låta den personen höra av sig.

Så jag hoppas verkligen på allt positivt nu när det känns så bra.