Okategoriserade

Snö

Denna vecka och även föra veckan har varit fantastik med att vi fick snö. Det blir som en annan värld när snön kommer en vinter värld. Jag tycker att det blir ljusare det blir inte så mörkt eftersom snön lyser upp. Men får en känsla i kroppen att det är snart jul och att det kommer att bli bra framöver. Så nu hoppas jag verkligen på en vit jul. Men tyvärr så idag så började snön att tina bort men jag håller tummarna på en vit jul.

Men ja hoppas verkligen att det blir en fin vinter så man kan antigen åka skridskor på sjön eller skidor eller pulka i backarna. Det är så kul att vara ute när det är vinter jag minns när jag var liten så var det både is så man kunde åka skridskor på sjön hemma. Även skidor på en träningsbanan hemma som man kan träna där året runt.

Att ha den möjligheten när man var liten var fantastiskt nu när man tänker efter. Då kunde man välja vad man ville göra. Nu så ändras vädret fort och man har inte den samma möjlighet längre så det gäller att passa på när det går med den aktiviteten som man kan.

Det bästa med att komma in efter att varit ute i det kalla vädret det är att få varm choklad eller te och varma smörgåsar.

Var rädda om Er!!!

Det gäller även att anpassa hastigheten efter vägunderlaget så att det inte blir olyckor vi alla har någon som sitter hemma å väntar på en. Även reflexer är viktiga nu på morgonen och på kvällarna så att man syns.