Okategoriserade

Lucia

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra lucia dag ätit många lussekatter å myst. Detta inlägget blir inte så långt.

Ända sen när jag och min bror var små så ha vi haft som tradition hemma att. Vi sätter hos i soffan framför tv på morgonen och ser på lucia äter frukost och sedan en lussekatt. Även när jag och min bror var små så gick vi å lussade för grannarna hemma och även för farmor, mormor och morfar. Jag tycker att det är så himla mysigt då allt är så fred fullt när dom sjunger.

När jag var liten så drömde jag om att få vara lucia i kyrkan. Men när jag kom i den klassen då man kunde bli vald så blev jag osäker på mig själv om jag ville vara lucia. Men det blev en vän som blev lucia som gjorde det jätte bra. Då det var dags för hela skolan att sjunga i kyrkan. Kanske några av er som läser detta ha kommit hem efter att lyssna på en skola som har sjunget för er i kväll.

Alla texter som man sjung man mins när man övade i kyrkan och alla kämpade med de höga tonerna. De är verkligen höga vissa låtar men alla kämpa på bra. Alla som är med körer som sjunger dessa lucia-texterna än är bra gjort de är så vackra.

Ha en fortsatt trevligt fin lucia kväll 🙂