Okategoriserade

Dan före doppar dan

God morgon på Er

Idag är det dagen före Julafton många som går å kollar under granen å läser på paket vilket som är vems. Så nyfiken vad det innehåller. Eftersom det är dagen före Julafton så är det många som stressar med det sista med kanske julpaket/ maten till julbordet. Jag kan vara en av dom som stressar idag man jag har lärt mig hinner man inte så idag ska jag bara göra julgodiset och fråga mamma om jag ska göra tårta så vi har i morgon. Annars så är jag klar med allt.

Har ni sett julkalendern den är ju så bra. Det är så spännande nu igen när Ture och Polisman var påväg att lämna tillbaka Julstjärnan igår men då kom ju Fran Flink å stoppade dom. Det verkar som att han stjäl den? Vi får se vad som händer i dagens avsnitt.

Det som jag och familjen har börjat med kvällen före Julafton det är att spela bingo på uppe sitter kvällen det är så roligt lita efter siffrorna. Hoppas på vinst att man vinner något stort och en massa pengar/ en ny bil. Ja det är så mycket man kan vinna på bingo. Så om ni inte har några planer i kväll så köp bingolott på affären hos er som säljer dom och ha en mysig kväll med familjen eller vänner.

Eller varför inte ha en mysig film kväll se på julfilmer och slappna av det finns som många bra julfilmer både svenska och amerikanska filmer.

Ni kanske ska även klä er julgraner i kväll jag minns när jag var liten att vi tog en granen före julafton å kläden den på kvällen. Mitt upp i allt annat men vi fick en fin jul ändå allt bliv klart vi hjälptes åt alla i familjen.

Ta hand om er och varandra.