Okategoriserade

Klockor

Att ha armbands klocka som accessoarer har vart länge i tiden. Jag tycker att det är så snyggt med armbands klocka till vardagen och även till fest. Jag började tidigt med att ha klocka på handleden jag var 14år då jag började använda den mer. Varför jag började var att på högstadiet så var lektion olika tider så då kollade jag på mobilen men det var ett problem vi fick inte ha mobilen inne på lektion. Så började jag med att ha klocka på handleden som har blivit idag att jag sätter på mig den varje dag. Om jag inte har den på mig så får jag lite ångest att jag glömde bort den hemma.

Jag tycker om de här klassiska klockorna i en stilren design eftersom de går aldrig ur tiden. De är lika populära här än gamla de än blir så är designen populär än.

Jag kanske är lite gammaldags med dessa på klockdesign men jag tycker om modellerna.

Det gäller att hitta sin armbandsur som passa just dig. Det som jag gjorde var att jag gick till en lokal butik som finns där jag bor. Där de hjälpte mig att ta fram den klockan som passar mig.