Okategoriserade

Go kväll

Vilken vecka det har varit fullt upp som vanligt. Så man är så trött på kvällen när man kommer hem till lägenheten så har jag faktiskt somnat i soffan. De flesta brukar säga att det kan bero på vädret att man inte hänger med i väder omslaget.

Fast jag har lyckats att hålla mig vaken när det har gått en bra serie eller film men efter det är jag helt trött. Så ja jag hoppas på en lite lugnare vecka så att man inte så jätte trött när man kommer hem. Så att man hinner göra det man har tänkt sig nu som till exempel städa lägenheten efter julen.

Men i kväll ska jag ladda inför 4säsongen av sjuksystrarna på fredenslund den serien är så bra och även bra gjort. Med de gamla arbetskläderna som sjuksystrarna hade på sig den tiden. Så det blir att sticka och se på den serien i kväll 🙂

Har ni inte sett den så kolla på hela serien den finns på tv4 play