Okategoriserade

En tuff vecka

Denna veckan har varit tuff har haft mycket på kontoret sen har man hjälpt sina föräldrar med det ena och det andra kommit hem till lägenheten på kvällen helt slut. Så nu hoppas jag på en lite lugnare vecka som kommer.

Köpte en belöning

Efter allt slit och även en del fundering ska jag verkligen köpa denna kommer jag att använda den? Varje gång jag kollade om den var kvar i min storlek så var den det. Men ändå så var det som att den sa “Anna köp den du kommer se ur snygg i den” men jag avvakta med att köpa. Men nu när jag var inne å kollade så var det bara 2st kvar i min storlek så då fick jag panik så jag beställde den.

Det är en klänning från Ellos

Klänning Annica

Som ni ser på klänningen så har den vikad kant runt naken som fortsätter till midjan där det är ett knytskärp för att markera midjan. Den har även volanger ner till.

Det sånt som jag tycke är så snyggt en vanlig skjortklänning som dom ha uppdaterat med enkla detaljer.

Ha en fin semester 🙂