Okategoriserade

Sy och sushi

Sy gardiner

Denna helgen har jag varit i en av fritids husen som vi har. Jag och mamma har på börjat ett projekt som vi länge ha försökt. Med att komma igång men det har kommit annat i vägen som ska göras istället. Men nu så var även vädret så dåligt att vara ute i så då sa jag att det är lika bra att börja med att mäta upp, klippa ut bitarna och zigzaga kanterna så att det inte räcker upp sig.

Tyget är glest vävt av lin färgen är beige/natur färg. Det kommer bli så bra med de gardiner till det rummet som vi klar för glasverandan. Som har 4st fönstren på rad så sommaren blir det varmt så det blir skönt med gardiner som dämpar solen och värmen.

Det var även ett tag sen jag satt vid symaskinen så det var verkligen en avkoppling att sitta vid symaskinen.

Lunch

Träffade en vän även och åt sushi med. Hade inte träffat henne på ett tag så då passade det bra med att ses och äta lunch ihop på ett nytt ställe i Årjäng. Jag har börjat gilla sushi men jag har inte vågat mig på det råa maträtterna ä. Så jag håller mig till friterade eller vegetariska istället.

Det är kul att träffas så på restaurang eller cafeé för att umgås med vänner sitta och prata med varandra. Det är alltid kul att prova något ny och ny restaurang.

Vi har inte så mycket mattställen, cafeé ställen att välja på så då blir det oftas samma ställen som man träffas på. Men det är inget fel på det.

Hoppas att ni har haft en bra helg och umgås med nära och kära. Ni kanske har tagit kontakt med en gammal vän eller släkting för att komma över det som hänt och gå vidare i livet.