Okategoriserade

Hårvård

Mellan dagarna

Julen är över för denna gången nu är det bara att invänta det nya året.

Vi alla har olika hår det kan vara tunt, tjock och mittemellan. Jag har länge kämpat med mitt hår att det ska se friskt ut. Eftersom jag har tunt lockigt hår. Min dröm är att få ett fylligare hår. Nu äntligen så har jag hittat vad som funkar för mitt hår utan tillskott tabletter för hår. Jag har provat allt med hår tillskott tabletter och ingen hjälpte mig.

Så jag kollade lite runt på internet och då kom det fram att det enda. Som behövs för hår att det ska må bra är stimulans liksom hårbotten massages. Så kom det även fram att svinhårborste och hair scalp.

Jag köpte hair scalp på butiken normal och skickade efter svinhårborsten från lyko. Jag valde svinborste 100% babyliss.

Dom två är verkligen min räddning dom stimulerar hårrötterna bra. Jag började detta i våras som bliv min hårvård rutin. Hair scalp brukar alltid nu när jag tvättar håret och svinhårborsten borstar jag håret 2gånger om dagen.

Glöm inte att göra ren hårborsten med schampo.

Schampo, balsam , hårinpackningen från bonacure. Denna serien stärker håret och elsaticitet utan att tynga ner håret. Som frisören har tagit fram att det skulle passa mitt hår nu. När det har blivit betydligare friskare och hon märker även att det kommer mer hår nu.

Sist min inte minst glöm inte att återfukta håret detta har även frisören tagit fram för mitt hår. Denna hår oljan Marula finishing oil ger glans och mjukhet utan att tynga ner håret.

 

Kom ihåg att ha tåla mod håret växer i sin takt men när detta hjälper mig så hjälper det säkert dig också.