Okategoriserade

Helgen

Två dagar

Tillbaka till verkligheten tillbaka till jobb veckan. Ja helgen tar fort slut när man verkligen vill sova ut på morgonen. Men jag har ändå haft en toppen helg var ute åt god mat med ett härligt sällskap. Då passade jag även på att sminka mig som jag gör väldigt sällan. Men ibland så vill jag bara snygga till mig och se pigg ut.

Sminkborttagning

Därför vill jag tipsa om ett av mina favoriter. Som verkligen tar hand om hud i ansiktet. Den tar bort all makeup i ansiktet. Den lämnar hyn fräsch, glansig och den återfuktar huden. Verkligen favorit hos mig nu.

Jo det är denna sköna produkten den finns hos Rituals den heter: Purify radiant glow cleansing balm.

Massera in rengöringen noggrant över hela ansiktet och halsen. Ta sedan en fuktigt handduk över ansiktet för att få bort all makeup. Upprepa två gånger om du har mycket smink kvar i ansiktet.

Naturen

Vi var även ute i skogen och grillade korv. Passade på när det var fint med den snön som var kvar. Det var verkligen kallt ute så det var bäst att klä sig varmt.