Okategoriserade

Snön kom

Hej på Er har haft en paus men ska hitta ett sätt att få tid till bloggen. Har haft endel att jobba med både med mig själv och även ha en positiv omgivning tänka positivt är viktigt fast det känns hopplöst ibland.

Helt plötsligt så kom snön de har parat på radio och tv. Om snöoväder med halka och att ha vinter däck på. Så kör försiktigt nu tänk på att vägen kan vara halkigt ändå.

En höstig sallad

Som ni alla vet så tycker jag om att ha pasta sallad med som lunch till jobbet. Så jag jag gjorde en höstig sallad som jag tycker verkligen att ni ska prova.

Du behöver:

 • Tortellini
 • Korv
 • Skinka
 • Pesto
 • Feta ost
 • Majs
 • Rödlök
 • Tomat
 • Gurka
 • Paprika
 • 1pkt kikärtor
 • Salt
 • 2tsk Paprika krydda
 • 1st vitlök
 • olivolja

Gör så här:

Koka tortellini enligt instruktioner skär upp alla grönsakerna och även feta osten ha i en stor bunke. Sätt på ugnen på 175 grader häll av kikärtorna spola dom med vatten. Ha olivolja i ugns form skala vitlöken haka eller pressa vitlöken ha i kikärtorna, viltlöken, salt och paprikakrydda i ugnsformen blanda runt. Gräddas i ugnen i ca 40 minuter ta ut och rör runt ibland. Ha även bakplåtspapper över som skydd.

Du kan krydda dom efter de har var i ugnen.

När kikärtorna är klara och även pasta så blandas allt tillsammans

 

KLART!!!

Träning

Nu har jag börjat träna i grupp jag har varit lite emot det. Men varför säga nej så jag anmälde mig på TRX grupp träning. sSom verkligen tränar hela kroppen och det känns så skönt efteråt. Har ni inte provat på detta eller vill komma igång med träning så rekommenderar jag TRX grupp träning.