Okategoriserade

Kallt

Minus grader

Förra vecka var det riktigt kallt där jag bor det var minus 15grader. Ja jag tänkte göra ett inlägg föra veckan men det kom en massa andra saker i vägen. Så ha jag kommit hem sent vart så trött att jag har somnat i soffan också. Så jag har typ missat lite av de serierna som jag ser på.

Men jag har även nu plockat fram de sköna stickade plaggen som man kan gå runt och mysa i och även klä upp sig i.

Alltid svårt att veta vilken färg som är trend på stickade kläder. Som tur var att jag hade de färgerna som är aktuellt. Men jag har även en annan färg som piggar upp en.

De här två klänningarna har jag köpt hos Ellos den med polokrage har jag haft jätte länge men lika fin ändå och skön.

Den andra klänningen är ny för mig den är också från Ellos den är varm och skön fin stickmönster vid halsen.

Dessa två tröjorna har jag köpt hos vila/vero moda butik. Den beiga är så skön att ha på sig.

Den röd orange tröjan köpte jag i år den är så skön och jag kände för att ha lite färg som piggar upp en och andra.

Idag

Så ska åka hem till föräldrarna äta tårta eftersom jag hade namnsdag igår det var Anna. Sen så ska vi troligen på bio. Så det blir kolla på Nobel middag på play kolla in alla fina klänningar och kolla på julkalendern på play också. Jag tycker att det tillhör julen med att se på julkalendern för vuxna och små.
ha en trevlig 2:advent